Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Maailmojen murtaja
Isbn: 978-95-2364-205-8
Förlag: Aula & Co
Kategori:
Fantasy & SF Unga vuxna
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Maailmojen murtaja

Kuka tarttuu aseisiin, kun sankarit ovat kuolleet?

Pimeys on valtaamassa Allwardin. Viimeinen maailmat yhdistävä kehrä on sammunut jo tuhat vuotta sitten, ja sen myötä ovat katkenneet yhteydet eri ulottuvuuksien välillä. Nyt jokin on muuttumassa. Vallanhimoinen Taristan aikoo verenperintönsä voimalla avata kehrät, vapauttaa muinaisen jumaluuden ja syöstä maailman kaaokseen.

Jopa syrjäisessä satamakaupungissa asusteleva Corayne an-Amarat tuntee lähestyvän pimeyden. Pian totuus valkenee hänelle: hän on kehräverinen, Taristanin ainoa sukulainen ja muinaisen suvun viimeinen jäsen, joka voi pelastaa tuhoaan kohti ajautuvan maailman. Avukseen Corayne saa sekalaisen seurueen: Aseenkantajan, jonka on valittava kotinsa ja kunniansa välillä. Kuolemattoman, joka janoaa kostoa rikotun valan vuoksi. Verenhimoisen ja joukoistaan karkotetun palkkamurhaajan. Muinaisen noidan, joka verhoaa ennustukset arvoituksiksi. Väärentäjän, jolla on luurankoja kaapissaan. Palkkionmetsästäjän, jolla on mielessä kosto.

Heidän julma ja voittamaton vastustajansa, Hän Joka Odottaa, on päättänyt polttaa kuningaskunnat tuhkaksi. Tukenaan sillä on armeija, jollaista mikään maailma ei ole vielä nähnyt.

Maailmojen murtaja on Punaisen kuningattaren kirjoittajan uuden sarjan avausosa.

Victoria Aveyard on yhdysvaltalainen kirjailija ja käsikirjoittaja, jonka Punainen kuningatar -fantasiasarja on ollut huikea menestys. Los Angelesissa asuva Aveyard on kertonut kirjoittavansa kirjojaan14-vuotiaalle itselleen: tytölle, joka rakasti Tarua sormusten herrasta, mutta joka ei pystynyt samaistumaan sen hahmoihin.

”Klassista fantasiaa uusille lukijoille sovitettuna.” – Kirkus Review

”Kun luin Maailmojen murtajaa toivoin vain yhtä asiaa: että se ei koskaan loppuisi. Mestarillista fantasiaa!” – Sabaa Tahir, An Ember in the Ashes

”Uusi klassikko." – Marie Lu, Skyhunter



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone