Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Viimeiset tanssiaiset
Isbn: 978-91-8000-167-0
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Romance
Accessible since: July 2021
Narrator: Sanna Majuri
Length: 10 hours 53 minutes

Audiobook

Viimeiset tanssiaiset

Sukusaagan päätös

Piiritanssi-sarjan viimeinen osa kertoo laivanvarustajien kaupungista, jossa elämän tyyneyttä ravistelevat historian odottamattomat tapahtumat ja mutkikkaat ihmissuhdekuviot.

Tanssiaiset, naimakaupat ja liike-elämän haasteet värittävät porvariperheen elämää uuden vuosisadan kynnyksellä historiallisessa Porissa. Aleksandran tytär Daalia on naimisissa Justinin kanssa, ja Kohlin kauppahuone ja sikuritehdas pitävät perheen kiireisenä. Jälkikasvulla on kuitenkin omat suunnitelmansa tulevaisuuden varalle.

Kenraalikuvernööri Nikolai Bobrikovin synkkä varjo häilyy kaiken yllä, mutta satamakaupungin asukkailla on unelmia ja toiveita kuten ennenkin. Sukupolven vaihdos ja erilaiset toiveet tulevasta vaativat ratkaisujaan. Kohtalo kuitenkin puuttuu arvaamattomalla tavalla elämän kulkuun.

Leila Tuure (s. 1938) on historiallisista romaaneistaan tunnettu porilaissyntyinen kirjailija, joka on työskennellyt myös historianopettajana. Tuuren tarinoissa menneet vuosisadat heräävät ihastuttavasti eloon ja erilaiset ihmiskohtalot saavat äänensä kuuluviin.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone