Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Jopa taivas on meidän
Isbn: 978-95-2364-182-2
Publisher: Aula & Co
Category:
Novels
Accessible since: July 2021

E-book

Jopa taivas on meidän

”Jopa taivas on meidän on uskomaton saavutus. Paolo Giordano on nykykirjallisuuden säkenöivä tähti.” – André Aciman

Teresa viettää kesät isänsä lapsuudenkodissa Apuliassa, eteläisen Italian puuduttavan paahtavassa kuumuudessa. Eräänä kesänä hän tutustuu viereisellä maatilalla asuvaan kolmeen ikäiseensä poikaan, Berniin, Nicolaan ja Tommasoon. Heidät on kasvatettu kuin veljekset, ja heidän välisensä side vaikuttaa rikkumattomalta. Mutta kun Teresa ja vahvatahtoinen oman tiensä kulkija Bern rakastuvat toisiinsa, ilmestyy kolmikon suhteeseen ensimmäisiä pieniä säröjä. Ne ovat vasta kalpea aavistus tulevasta.

Vuosikymmenten kuluessa kirkastuvat Teresalle poikien kasvatti-isä Cesaren oliivilehdon katveessa kauan sitten lausumat sanat: ”Jokainen ihmisten välinen liitto on valon ja varjon liitto.”

Jopa taivas on meidän on vangitseva romaani nuoruuden unelmista ja niiden hitaasta katoamisesta. Ennen kaikkea se kertoo ihmisten välisestä yhteydestä, kaiken kestävästä rakkaudesta ja oman merkityksen etsimisestä.

Paolo Giordano on kansainvälisesti tunnettu ja moninkertaisesti palkittu kirjailija sekä teoreettisen fysiikan tohtori. Hänen teoksensa Alkulukujen yksinäisyys käännettiin yli 40 kielelle ja siitä tehtiin myös elokuva


“Jopa taivas on meidän on aivan poikkeuksellinen romaani. Mehevästi kuvattu miljöö, unohtumattomat henkilöhahmot ja vangitseva juoni takaavat musertavan koskettavan lukukokemuksen. Giordanon kiehtova teos on upea kunnianosoitus elämää suuremmalle rakkaudelle.”
– Publishers Weekly

Alkulukujen yksinäisyydestä sanottua:

”Hyvin kirjoitettuja romaaneja on pilvin pimein, kun taas hyvin kirjoitettuja, sisällöllään puhuttelevia romaaneja on paljon vähemmän. Tässä yhdistelmässä Giordano onnistuu paremmin kuin yksikään lukemani kirjailija vähään aikaan.”
– Helsingin SanomatLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone