Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Kadonneen madon jäljillä
Isbn: 978-95-2345-682-2
Publisher: Gaudeamus
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: June 2021
Narrator: Usva Kärnä

E-book

Kadonneen madon jäljillä

Eikö ole omituista? Yleensä kunttamatoon törmää metsässä aina, mutta nyt... Ei jälkeäkään!

Ötökkäystävykset Riikkinen ja Oukka etsivät Änkyrää, joka ei eräänä päivänä ilmestykään jätehuoltohommiin. Missä kunttamato oikein luuraa? Ja mitä tapahtuu metsälle, jos tätä tärkeää hajottajaa ei löydetä?

Etsintäretki vie kaksikon kangasmetsästä kuusikkoon ja suolta merenrantaan. Matkalla ne kohtaavat monenkirjavia eliöitä ja huomaavat, että luonnossa jokaisella on oma paikkansa. Vaaroiltakaan ei vältytä: tuleeko Riikkisestä sisiliskon aamupala?

Kadonneen madon jäljillä on seikkailu, jossa tutustutaan luonnon monimuotoisuuteen. Upeasti kuvitetusta teoksesta selviää, miksi lajirunsaus on elintärkeää - ja miten omalle pihalle voi houkutella mahdollisimman monenlaisia mönkijöitä. Teos on Helsingin yliopiston tiedekasvatuksen asiantuntijoiden kanssa ideoidun sarjan toinen, itsenäinen osa. Se on suunnattu erityisesti 6-9-vuotiaille.

Lue myös sarjan ensimmäinen osa Mahdottoman suuri puu, jossa pohditaan äärettömyyttä.

HUOM! Tämä on EPUB 3 Fixed Layout -formaatin sähkökirja, jossa on mukana myös äänikirja. Suositeltavia lukuohjelmia ovat iBooks, Abobe Digital Editions, Infinity Reader ja Gitden Reader.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone