Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Anna-Lisan antiikki
Isbn: 978-91-8000-304-9
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: May 2021
Narrator: Sanni Haahdenmaa
Length: 5 hours 33 minutes

Audiobook

Anna-Lisan antiikki

Antiikkiunelmia ja tunteiden kipinöitä

Anna-Lisa Johansson on päättänyt jättää tylsän toimistotyönsä Tukholmassa ja toteuttaa unelmansa omasta antiikkiliikkeestä entisen elintarvikeliikkeen tiloissa Roslagenin kylässä. Anna-Lisa nauttii täysillä maalaiselämästä ja saa kylästä nopeasti uusia ystäviä. Uusien tuttavuuksien joukossa on vihreäsilmäinen automekaanikko Johnny, joka tuntuu vierailevan Anna-Lisan putiikissa yhä useammin. Mutta pian saapuvat tummat pilvet: Seudulla mellastavat antiikkivarkaat aiheuttavat harmata hiuksia ja läheisestä Solstaholmin linnasta Anna-Lisa saa veroisensa vastustajan.

Anna-Lisan antiikki on toinen osa kolmekymppisestä antiikkikauppias Anna-Lisasta kertovassa sarjassa, jossa käsitellään unelmien toteuttamista, yksinkertaiseen maalaiselämään kätkeytyvää onnea ja sen oikean löytämistä.

Eli Åhman Owetz on ruotsalainen kirjailija, toimittaja ja maanviljelijän tytär pienestä Roslagenin kylästä. Hänen pitkäaikaisena unelmanaan on ollut perustaa oma retroputiikki, joten hän teki unelmastaan kirjansa aiheen.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone