Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Ei verta rantaa rakkaampaa
Isbn: 978-87-2688-007-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2021
Narrator: Jussi Puhakka
Length: 8 hours 31 minutes

Audiobook

Ei verta rantaa rakkaampaa

Tukholmassa poliisina työskentelevällä Jani Perannolla menee hyvin yhtä pientä yksityiskohtaa lukuun ottamatta: hän on suomalainen. Vaikka Jani on kauan sitten pessyt finnjävelin leiman nahoistaan, ruotsinsuomalaisia sukulaisiaan hän ei pysty taikomaan pois. Enon hautajaiset pakottavat hänet lapsuudenkotiinsa Skutskäriin, ja Rauha-mummin outo kuolema sekä väärässä paikassa käyty tappelu johtavat suunniteltua pidempään oleskeluun kotiseudulla sellutehtaan varjossa. Samalle paikkakunnalle on hiljan muuttanut Helsingistä rikostoimittaja Rosa Riemunen, joka pian vetää Janin mukaan selvittämään paikkakuntaa ravistelevaa rikosvyyhtiä.

Ei verta rantaa rakkaampaa (2021) on Milka Hakkaraisen esikoisdekkari sukupolvien yli kantavasta koti-ikävästä ja erikoisesta rikosaallosta ruotsinsuomalaisten asuttamassa kyläyhteisössä.

Milka Hakkarainen on Ruotsissa asuva kirjoittaja, joka on työskennellyt uudessa kotimaassaan toimittajana ja suomen kielen opettajana. Ei verta rantaa rakkaampaa (2021) on Hakkaraisen esikoisdekkari.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone