Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Keltainen noutaja
Isbn: 978-87-2687-763-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: March 2021
Narrator: Teemu Mäkinen
Length: 5 hours 32 minutes

Audiobook

Keltainen noutaja

Kaikki alkaa, kun teini-ikäinen poika kulkee Espoon Tapiolassa syrjäiseen paikkaan. Hän ottaa esiin piipun ja keltaista jauhetta. Seuraavana päivänä poika löytyy kuolleena lumesta. Mitä oikein on tapahtunut?

Kuinka ollakaan, poika ei ole kuka tahansa teini – hän on yksityisetsivä Robert G. Muurisen kummipoika. Asia ei tietystikään jää sikseen, vaan Muurinen päättää työparinsa Oiva Hillon kanssa selvittää, mistä uudessa huumeessa on oikein kyse.

"Keltainen noutaja" on "Hyvät herrat"-televisiosarjan käsikirjoittajana tunnetun Lasse Lehtisen huumorilla höystetty rikosromaani vuodelta 1994.

Lasse Lehtinen (s. 1947) on suomalainen poliitikko sekä kirjailija. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori poliittisesta historiasta. Lehtinen on vuosien saatossa julkaissut monipuolisesti sekä romaaneja että tietokirjoja. Lehtinen tuli tunnetuksi myös Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontajana vuosina 1999–2005.

Robert G. Muurinen ja Oiva Hillo ovat yksityisetsiviä ja toistensa vastakohtia. Siinä missä Muurinen on sotilashenkinen urheilija, Hillo käyttää aikansa syömiseen ja tietokonenörtteilyyn. Yhdessä Muurinen ja Hillo muodostavat lyömättömän parivaljakon – tältä tiimiltä rikokset eivät jää selvittämättä!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone