Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Kuka murhasi galleristin?
Isbn: 978-87-2686-480-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: March 2021
Narrator: Jarkko Pajunen
Length: 7 hours 37 minutes

Audiobook

Kuka murhasi galleristin?

Entinen kunnalliskonsultti Martti Piha joutuu jälleen todistamaan hämäräperäistä murhaa. Kun Pihan appi hankkii Helene Schjerfbeckin maalauksen, Piha arvaa, että taulun myyneen gallerian toiminnassa on jotakin erikoista. Ovathan Schjerfbeckin maalaukset huomattavasti kalliimpia kuin mitä appi on taulusta pulittanut. Piha ei kuitenkaan ehdi jututtamaan taulun myynnyttä galleristia asiasta, sillä joku murhaa miehen tämän omaan liiketilaan. Mistä oikein on kysymys? Toimiiko alueella arvotaulujen väärennösbisnes? Piha ryhtyy selvittämään tapausta ja saa apua poliisina toimivalta pojaltaan Petriltä.

Unto Katajamäki on suomalainen kirjailija, joka elää ja vaikuttaa Tampereella. Hän on julkaissut monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta. Lisäksi Katajamäki on kirjoittanut useita lukion oppikirjoja. Historiaa opiskellut Katajamäki on työskennellyt muun muassa lukion rehtorina.

Martti Piha on iäkäs mies, joka on työskennellyt pitkään kunnallispolitiikassa. Kerta toisensa jälkeen Piha kuitenkin joutuu keskelle erikoisia murhamysteereitä – ja silloin kunnallispolitiikan tuntemisesta on etua! Apua Piha saa poliisina työskentelevältä pojaltaan Petriltä.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone