Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Tarinoita toivosta
Isbn: 978-95-2364-153-2
Publisher: Aula & Co
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: March 2021
Narrator: Karoliina Kudjoi
Length: 7 hours 10 minutes

Audiobook

Tarinoita toivosta

”Tarinat tuovat meidät yhteen ja muistuttavat, että toivoa on aina.”

Lukijoiden rakastamien teosten, Auschwitzin tatuoijan ja Cilkan tarinan kirjoittaja Heather Morris on poikkeuksellinen tarinankertoja ja taitava kuuntelija. Hän on inspiroinut ja koskettanut miljoonia lukijoita ympäri maailmaa, ja hänen menestyksensä salaisuus on juuri kuuntelemisen taito. Kuunteleminen on reitti toisen ihmisen luo, koskettavien tarinoiden äärelle - sillä meistä jokainen haluaa tulla kuulluksi.

Tarinoissa toivosta Morris kertoo, kuinka oppi kuuntelemaan toisia sekä omasta ainutlaatuisesta ja inspiroivasta matkastaan kirjailijaksi. Hän kertoo, miten ystävystyi Lale Sokolovin eli Auschwitzin tatuoijan kanssa, voitti miehen luottamuksen ja sai luvan kertoa tämän tarinan koko maailmalle.

Heather Morris on valloittanut suomalaistenkin lukijoiden sydämet. Suomessa hänen kirjojaan on myyty lähes sata tuhatta kappaletta ja maailmalla yli seitsemän miljoonaa kappaletta yli viidessäkymmenessä maassa.

Heather Morris on Australiassa asuva uusiseelantilainen kirjailija, joka kasvoi maatilalla Uuden-Seelannin maaseudulla. Joka päivä koulun jälkeen hän poikkesi isoisoisänsä luona kuuntelemassa tarinoita, joita tämä ei ollut kertonut kenellekään muulle. Morris ymmärsi jo varhain, että ihmiset kertoivat kaikkein henkilökohtaisimmista ja tärkeimmistä kokemuksistaan, mikäli joku vain pysähtyy kuuntelemaan.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone