Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Postimies Pate – kootut tarinat
Isbn: 978-87-2678-926-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: March 2021
Narrator: Jan-Christian Söderholm
Length: 1 hour 23 minutes

Audiobook

Postimies Pate – kootut tarinat

Kuuntele 14 vauhdikasta Postimies Pate -tarinaa!

Erikoislähetys voi olla pomppiva, värikäs, viileä, lentävä tai vaikka äärimmäisen salainen, mutta Postimies Pate kuljettaa postin kuin postin oikeaan paikkaan. Onneksi Paten ei tarvitse kuljettaa lähetyksiä perille yksin, sillä hänen apureinaan puuhaavat parhaat ystävät ja Jessi-kissa.


John. A Cunliffe (1933–2018) oli englantilainen lastenkirjailija. Hänet tunnetaan erityisesti animoidusta TV-sarjasta 'Postimies Pate', jonka ensimmäiset jaksot kuvattiin jo vuonna 1981. Cunliffe kirjoitti Postimies Paten elämästä myös kirjoja. Kirjailijan uran lisäksi Cunliffe työskenteli kirjastonhoitajana ja opettajana.

Ensimmäinen painos 2018 Buster Nordic A/S. © 2020 Woodland Animations Limited. Lic. Royal Mail Group plc. All rights reserved. Tämän äänikirjan julkaisevat Buster Nordic A/S ja Saga Egmont.

Postimies Pate on rakastettu hahmo, joka on tullut tunnetuksi samannimisestä televisiosarjasta. Pate kuljettaa postia Viherlaakson asukkaille yhdessä Jessi-kissan kanssa – eikä kommelluksilta voi aina välttyä!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone