Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Kaksitoista ketunhäntää
Isbn: 978-87-2648-732-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Short stories Crime & Mystery
Accessible since: February 2021
Narrator: Panu Vauhkonen
Length: 8 hours 60 minutes

Audiobook

Kaksitoista ketunhäntää

Kun kirjailija päättää jättää tyttöystävänsä halveksuttavalla tavalla, tyttöystävä järjestää koston. Koston, joka vetäisi maton alta jokaiselta kirjailijalta.

Toisaalla rikosjuristi saa työkseen tapauksen, jossa on jotakin outoa – miehensä murhasta syytetty vaimo vaikuttaa viattomalta, mutta onko vaimo vain mestari näyttelemään?

Yhdysvalloissa asuva irakilainen ex-ministeri joutuu tukalaan tilanteeseen, kun hänen lentonsa tekee hätälaskun Bagdadiin. Jos hänet tunnistetaan, edessä on kuolemantuomio – onko miehellä mitään mahdollisuutta selvitä Irakista toistamiseen elossa pois?

Kaksitoista novellia – ja kaksitoista ketunhäntää. Jeffrey Archerin novellikokoelma johdattaa lukijan keskelle jännittäviä tapahtumia. Tätä kirjaa ei voi laskea käsistä!

Jeffrey Archer (s.1940) on englantilainen kirjailija ja poliitikko. Hänet tunnetaan erityisesti "Clifton-kronikka" -kirjasarjasta, johon kuuluu seitsemän osaa. Archer on julkaissut kymmenittäin romaaneja sekä novellikokoelmia. Hän julkaisi esikoisteoksensa "Miljoonan dollarin petos" vuonna 1976.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone