Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Impulssi
Isbn: 978-95-2382-039-5
Förlag: Docendo
Kategori:
Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: januari 2021

E-bok

Impulssi

Impulssi-menetelmän helposti toteutettavat ohjeet tuovat positiivisia muutoksia jo viikkojen ja kuukausien aikajänteellä. Saat työkalut, joiden avulla voit säädellä stressin ja palautumisen välistä suhdetta. Tämä on tie energisempään, elinvoimaisempaan, suorituskykyisempään ja onnellisempaan elämään.

Tässä kirjassa impulssi tarkoittaa sopivasti annosteltua kuormituksen määrää kulloisetkin voimavarat huomioiden. Arkemme ei ole vakio, vaan siihen kohdistuu jatkuvasti erilaisia ulkoisia ja sisäisiä voimia sekä häiriötekijöitä, jotka vähentävät tai lisäävät voimavarojamme. Toisinaan olemme stressaantuneita, nukumme huonosti, eikä aina jaksa, huvita tai kiinnosta. Joskus taas olemme virtaa täynnä, tunnemme itsemme palautuneiksi ja intoakin piisaa terveyden ylläpitoon.

Kehomme ja mielemme kaipaavat voimavaroistamme riippuen hyvinkin erilaisia impulsseja. Impulssi-menetelmän avulla opit tunnistamaan mitä kulloinkin eniten tarvitset.

Performance coach Riku Aalto on personal trainingin uranuurtaja Suomessa. Hän on fysioterapeutti ja ammattivalmentaja, joka on täydentänyt osaamistaan muun muassa liikuntahallintotutkinnolla, työhyvinvointivalmentajakoulutuksella sekä ravinto-, voima- ja psyykkisen valmennuksen opinnoilla. Riku on kirjoittanut noin 40 kirjaa harjoittelusta, ravitsemuksesta sekä fyysisestä hyvinvoinnista. Hän on suosittu luennoitsija ja yritysvalmentaja.

Psyykkisen valmennuksen asiantuntija Paula Immo valmentaa palkittuja yrittäjiä, asiantuntijoita, yritysjohtajia ja urheilijoita niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Asiakkailleen Paula toimii navigaattorina ja pitää heidät niin toimintansa kuin tavoitteidensa suhteen oikeassa kurssissa.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone