Jump to content
The library informs: Lukki-kirjastojen Biblio poistuu käytöstä ja uusia lainoja ei voi enää tehdä. Nykyiset lainat säilyvät luettavissa. Uusi kuntien E-kirjasto on käytössä, tutustu osoitteessa e-kirjasto.fi.

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Tohtori Zinettin jouluprojekti / Tunnit Angelan kanssa
Isbn: 978-91-5074-798-0
Publisher: Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: December 2020

E-book

Tohtori Zinettin jouluprojekti / Tunnit Angelan kanssa

Tohtori Zinettin jouluprojekti

Maailmasta ei löydy tarpeeksi misteliä viekoittelemaan pelastuspalvelulääkäri Meg Milleriä suuteluetäisyydelle sydäntensärkijätohtori Dino Zinettistä! Megin pieni poika pitää Dinoa supersankarina, mutta Meg tietää paremmin - luksuslääkäri ei katsoisi kahta kertaa villikkoa, joka viihtyy vuorilla paremmin kuin mekossa.

Tänä jouluna häntä odottaa tosiyllätys: Dino on jo kiinnostunut Megistä ja lähtee opettamaan hänelle mitä romantiikka pohjimmiltaan merkitsee - ja saa itse pikakurssin rakkaudessa.


Tunnit Angelan kanssa

Juron tohtori Mark Andersonin elämässä ei ole tilaa rakkaudelle. Hän on tullut White Elkin vuoristokylään määräajaksi tehdäkseen palveluksen, ja sitten hän lähtee - eikä mikään saa häntä katsomaan taakseen.

Kunnes hän joutuu törmäyskurssille vuoristopelastajaksi pyrkivän yksinhuoltajaäiti Angelan kanssa ja tapahtuu se, mitä hän vähiten odottaa. Angelan tytär sanoo ensimmäisen sanansa - isä! - ja kietoo Markin pikkuruisen vauvansormensa ympärille!


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone