Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Baltia Express
Isbn: 978-87-2674-313-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: December 2020
Narrator: Annina Rubinstein
Length: 8 hours 24 minutes

Audiobook

Baltia Express

Netistä on tullut 25-vuotiaalle Alfalle koukuttavaa huumetta. Alfa ei ole poistunut asunnostaan vuosikausiin, mutta sattumalta hänestä tulee pankkiryöstön silminnäkijä. Alfa joutuu pakenemaan henkensä kaupalla läpi Viron, Latvian ja Liettuan. Kehenkään ei voi luottaa, kun ystävätkin paljastuvat vihamiehiksi.

Alfa joutuu opettelemaan eloonjäämiskamppailun karuja pelisääntöjä itämafian orjuuttamissa ja laman raatelemissa Baltian maissa. Vain matkalla mukaan tarrautunut kulkukoira Romeo on luottamuksen arvoinen. Ratkaisun avaimet löytyvät lopulta netistä – mutta ehtiikö apu ajoissa Kuurinkynnäälle, missä pakolaiset joutuvat tunteettoman tappajan kynsiin?Kirsi Merimaa on kirjailijanimi, jonka takana on kaksi kokenutta toimittajaa ja kirjailijaa, Marja Lennes ja Pirjo Peltoniemi. Nimimerkki syntyi kaksikon lyödessä vetoa siitä, että he pystyisivät kirjoittamaan dekkarin kahdessa viikossa.

Kirsi Merimaan dekkarisarjassa sukelletaan nettirikollisuuden maailmaan. Rikoksia ratkaisevat nettifriikki Minttu Järvinen sekä nettipoliisi Pasi Nurminen.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone