Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Ei  mikään Tuhkimo / Erityisen yksityistä
Isbn: 978-91-5076-212-9
Förlag: Harlequin
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: december 2020

E-bok

Ei mikään Tuhkimo / Erityisen yksityistä

Ei mikään Tuhkimo
Jouluinen New York yllätti Naomin. Lumisade, värivalot, hurmaava Abe Devereux... Naomi yritti muistuttaa itselleen, että Aben kaltaiset vaikutusvaltaiset miljardöörit seurustelivat hienostuneiden seurapiirikaunottarien kanssa, eivät tavallisten lastenhoitajien. Mutta kun Abe kutsui hänet tanssiaisiin, Naomi tunsi elävänsä kuin sadussa...

Erityisen yksityistä
Zoe koki olevansa onnistunut, kun oli saanut paikan Ravenwood housen taloudenhoitajana. Hän pystyi jäämään asumaan kylään, jossa hänen sisarensa kaksoset kävivät koulua. Zoe oli nuorena joutunut ottamaan vastuuta lapsista ja jättämään taideopintonsa, kun hänestä oli tullut kaksosten virallinen huoltaja sisarensa kuoltua.
Hyväsydäminen Zoe ei kuitenkaan aina ollut onnekas. Juuri kun hänen omin lupinensa emännöimänsä hyväntekeväisyystapahtuma talossa oli karannut käsistä, talon isäntä Isandro Montero saapui yllättäen paikalle. Isandro päätti hankkiutua uudesta taloudenhoitajasta eroon. Vai pitäisikö hänen hankkiutua eroon oudosta tunteesta, jonka Zoen läheisyys hänessä aiheutti?


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone