Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Tuplaonnea / Aavikon lumous
Isbn: 978-91-5074-846-8
Publisher: Harlequin
Category:
Novels Romance
Accessible since: December 2020

E-book

Tuplaonnea / Aavikon lumous

Tuplaonnea

Tory Bingham on Chance Montgomeryn hurmaavien kaksosten uusi hoitaja. Vaikka vaippojen vaihto ja unettomat yöt hoituvat rutiinilla, kaksosten henkeäsalpaavan komean isän läheisyys koettelee kuitenkin Toryn mielenrauhaa. Hän ei halua menneisyytensä jättämien jälkien kerjäävän sääliä mieheltä, jota kohtaan hänellä ei pitäisi olla mitään tunteita.

Viisi vuotta aiemmin Toryn haaveet murskautuivat järkyttävässä onnettomuudessa. Kun hänestä tulee Chancen perheeseen tiiviisti kuuluva osa, hänen on tehtävä sydäntä raastava päätös - uskaltaako hän päästää irti menneestä ja toivoa, että voisi olla jälleen onnellinen?

Aavikon lumous

Aavikon huumaavan tuoksuisessa yössä, palatsin puutarhassa kolme vuotta sitten antiikin esineiden tuntija Gina Collins kohtasi tiedenaiselle tuntemattoman ilmiön: rakkauden huuman ensi silmäyksellä. Komea Zahir lumosi Ginan eikä lumous haihtunut unohduksiin. Ginan oli kuitenkin palattava kotiinsa Lontooseen hoitamaan sairasta äitiään ja jatkamaan uraansa.

Kolme vuotta myöhemmin Gina työskentelee huutokauppakamarissa ja saa jälleen kutsun työmatkalle Kabuyadiriin. Kutsun lähettäjä on itse seikki, joka harkitsee sukuunsa kuuluvan huikean jalokiven myymistä, mutta seikin ja Ginan kohtaaminen ei olekaan ensimmäinen kerta, kun he tapaavat toisensa...

Rohkeuden sydämen jalokivi symboloi oikeaa rakkautta, joka syntyy ensi kohtaamisella ja sykkii tahtoakin voimakkaampana. Gina ja Zahir, jos ketkä, ovat oikeutettuja sen lumoon.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone