Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Kuningatarainesta / Odottamaton vieras / Sittenkin olemassa
Isbn: 978-91-5076-210-5
Publisher: Harlequin
Category:
Novels Romance
Accessible since: December 2020

E-book

Kuningatarainesta / Odottamaton vieras / Sittenkin olemassa

Kuningatarainesta
Alexandre Valleder on hyvä hallitsija ja vastuullinen kuningas. Mutta jopa hän on kapinoinut kerran, ja seurauksista on nyt vastattava. Se tulee järkyttämään kuningaskuntaa - kunhan Alexandre saa Darrellin ensin uskomaan, että tavallisessa tytössä on runsaasti kuningatarainesta!

Odottamaton vieras
Vietettyään vain kaksi intohimoista ja kiihkeää päivää Luke Decroixin kanssa, Miranda on nimeämässä jo heidän yhteisiä lapsiaan! Mutta miehelle se oli vain lyhyt hairahdus ja Miranda palaa kotiin... yksin. Sitten Luke tarjoaa hänelle unelmatyötä talonsa suunnittelijana. Mutta kuinka hän voisi tehdä läheistä yhteistyötä miljonäärin kanssa heidän suhteensa jälkeen? Hän suostuu vain yhdellä ehdolla: kyseessä on pelkkä bisnessuhde!

Sittenkin olemassa
Blossom ei vedä puoleensa kelvollisia ja rikkaita miehiä - hänen avioliittonsakin kesti huimat kuusi kuukautta ennen kuin hänen miehensä jätti hänet... jouluaattona! Miljardööri Zak Hamiltonin vaatiessa treffejä hän kieltäytyy sotkeentumasta tähän. Mutta Zak kokee Blossomin vaatimattomuuden vain haasteena ja päättää, että jouluun mennessä tästä tulee hänen morsiamensa!Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone