Jump to content
The library informs: Lukki-kirjastojen Biblio poistuu käytöstä ja uusia lainoja ei voi enää tehdä. Nykyiset lainat säilyvät luettavissa. Uusi kuntien E-kirjasto on käytössä, tutustu osoitteessa e-kirjasto.fi.

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Uusi alku
Isbn: 978-91-5075-399-8
Publisher: Harlequin
Category:
Novels Romance
Accessible since: December 2020

E-book

Uusi alku

Tie yksinkertaiseen elämään

Voiko kirja muuttaa elämän? Kyllä voi, jos kirja on Muriel Sterlingin kirjoittama

Yksinkertaista, opas yksinkertaiseen elämään. Kirja saa Jen Heathin luopumaan stressaavasta, ylikuormitetusta elämästään Seattlessa ja muuttamaan Icicle Fallsiin, missä hän vuokraa viehättävän pienen mökin Juniper Ridgeltä. Siellä hän voi nauttia yksinkertaisista iloista - kuten lukupiiriin liittymisestä - ja mutkikkaista iloista - kuten seksikkääseen vuokraisäntäänsä Garrett Armstrongiin rakastumisesta.

Myös Jenin Toni-sisko kaipaa muutosta. Tonilla on teini-ikäinen tytär, joka lähettelee kaiket päivät tekstiviestejä kavereidensa kanssa, aviomies, joka keskittyy enemmän tietokoneeseensa kuin häneen, ja poika, jonka elämä on pelkkää videopelien pelaamista. Toni haluaa perheenjäsentensä lähentyvän toisiaan - palaavan yksinkertaisempaan elämäntyyliin.

Myös kaupungin muut naiset tavoittelevat yksinkertaisempaa elämäntyyliä. He haluavat nyt eroon liiasta tavarasta ja ylimääräisistä velvollisuuksista, joita ovat itselleen haalineet. Jokainen saa kuitenkin huomata, että toisinaan elämä yksinkertaisesti vain tapahtuu. Eikä se tapahdu aina yksinkertaisesti!


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone