Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Vanajaveden hirviö
Isbn: 978-91-8000-009-3
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: November 2020
Narrator: Konsta Laakso
Length: 2 hours 9 minutes

Audiobook

Vanajaveden hirviö

Vanajaveden syvyyksissä odottaa uusi arvoitus… Kauhistuttava hirviö on nähty Vanajavedessä, ja Karlbergin kartanoa isännöivältä everstiltä on varastettu mittaamattoman arvokas pääsiäismuna. Myös salaperäiset mustat kissat piinaavat Hämeenlinnaa. Ei ihme, että Aavehevosen arvoituksen ratkaisseet Apassit kutsutaan hätiin. Jo ennen junamatkaa eräs Apassi katoaa. Pian maineikas murtovaras pakenee vankilasta. Apassien vierailusta muodostuu vauhdikas seikkailu, joka muistetaan paikkakunnalla pitkään.

Apassit on jännittävä lasten etsiväsarja, jossa ratkotaan salaperäisiä tapauksia noin vuonna 1910. Apasseihin kuuluvat Heikki, Otto, Erik ja Samuli sekä Heikin kaksossisaret Elli ja Nelli. Hämeenlinnassa Apassit saavat joukkoihinsa uuden jäsenen… Kirjasarjan historialliset puitteet tempaavat kaikenikäiset kuuntelijat kiehtovaan seikkailuun menneeseen maailmaan.

Tapani Bagge on huumorilla höystetyn jännityksen ja vauhdikkaiden tarinankäänteiden mestari. Tämä yhden miehen tarinatehdas tuottaa parhaimmillaan useamman kirjan vuodessa. Monipuoliseen ja palkittuun tuotantoon lukeutuu niin lasten kuin aikuisten romaaneja, kuunnelmia, näytelmiä sekä tv- ja elokuvakäsikirjoituksia.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone