Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Aavehevosen arvoitus
Isbn: 978-91-8000-008-6
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: November 2020
Narrator: Konsta Laakso
Length: 1 hour 54 minutes

Audiobook

Aavehevosen arvoitus

Salaseura Apassit on täällä!

Itsepintainen sumu riivaa syksyistä Helsinkiä öisin. Sumussa laukkaa aavehevonen, joka rikkoo liikkeiden näyteikkunoita Aleksanterinkadulla ja sotkee Esplanadin istutuksia. Poliisi on ymmällään. Kun hevonen iskee Stockmannin tavarataloon, jossa Heikin äiti on myyjänä, Heikki perustaa kaveriensa kanssa salaseuran Apassit. Apassit päättävät ottaa selvää aavehevosen arvoituksesta. He joutuvat elämänsä seikkailuun, josta ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Aavehevosen arvoitus aloittaa lasten jännittävän etsiväsarjan, jossa ratkotaan salaperäisiä tapauksia noin vuonna 1910. Kirjasarjan historialliset puitteet tempaavat kaikenikäiset kuuntelijat kiehtovaan seikkailuun menneeseen maailmaan.

Tapani Bagge on huumorilla höystetyn jännityksen ja vauhdikkaiden tarinankäänteiden mestari. Tämä yhden miehen tarinatehdas tuottaa parhaimmillaan useamman kirjan vuodessa. Monipuoliseen ja palkittuun tuotantoon lukeutuu niin lasten kuin aikuisten romaaneja, kuunnelmia, näytelmiä sekä tv- ja elokuvakäsikirjoituksia.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone