Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Pyhimys ja pahantekijä / Taito tarttua hetkeen
Isbn: 978-91-5075-254-0
Publisher: Harlequin
Category:
Novels Romance
Accessible since: November 2020

E-book

Pyhimys ja pahantekijä / Taito tarttua hetkeen

Pyhimys ja pahantekijä

Jättikokoiset siivet hiersivät ikävästi Viviennen selkää, kun hän odotti kutsua lavalle. Hän oli arvannut, että hänet nimettäisiin Pyhimykseksi, mutta hän ei voinut uskoa silmiään, kun hän tajusi, että hänen kilpakumppanikseen vuotuisessa rahankeräystempauksessa oli pyydetty Connor Mansfield, mahtaileva rokkikukko - ja ääliö, joka oli särkenyt hänen teinitytön sydämensä kymmenen vuotta sitten! Ja Connor kehtasi vain virnuilla pirullisesti, kun Vivi kihisi kiukusta. Ehkä oli aika vaihtaa taktiikkaa. Vivi veti kasvoilleen hurmaavimman hymynsä ja päätti voittaa Connorin tämän omilla aseilla!

Taito tarttua hetkeen

Hud tuijottaa henkeä pidättäen syvyyksistä nousevaa vedenneitoa. Kaikki tuntuu hidastuvan, kun nymfi liukuu poispäin pieni aaltovana perässään... Maailman sotanäyttämöiden kovettama valokuvaaja Hudson Bennington III ei vielä tiedä sitä, mutta hetki on juuri muuttanut hänen elämänsä.

Sulhasensa onnettomuudessa menettänyt Kendall York haluaa turvallisen, ennustettavan elämän kotikaupunkinsa suojassa. Hän ja Hud tulevat aivan eri maailmoista... Uskaltaisiko hän tarttua hetkeen ja... rakastaa?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone