Jump to content
The library informs: Lukki-kirjastojen Biblio poistuu käytöstä ja uusia lainoja ei voi enää tehdä. Nykyiset lainat säilyvät luettavissa. Uusi kuntien E-kirjasto on käytössä, tutustu osoitteessa e-kirjasto.fi.

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Yhteisen yön muistot / Kohtaloni, Gabrielle
Isbn: 978-91-5075-887-0
Publisher: Harlequin
Category:
Novels Romance
Accessible since: November 2020

E-book

Yhteisen yön muistot / Kohtaloni, Gabrielle

Yhteisen yön muistot
Hankalat asiakkaat olivat Gabriella de la Cruzille arkipäivää - tekihän hän töitä pikkulasten ja näiden vähintäänkin yhtä hankalien vanhempien kanssa! Mutta hänen uusin asiakkaansa oli hankaluudessaan aivan omaa luokkaansa: hänen ensirakkautensa  Kingsley Buchanan, joka oli palannut kaupunkiin pienen poikansa kanssa. Kingsley ei ainoastaan vaatinut juuri Gabia poikansa hoitajaksi, vaan halusi hänen myös muuttavan heidän luokseen. Gabi tiesi avaavansa vanhoja haavoja suostuessaan tarjoukseen, mutta ehkä hän nyt viimein saisi tilaisuuden selvittää, mitä oli tapahtunut heidän ensimmäisenä - ja ainoana - yhteisenä yönään...

Kohtaloni, Gabrielle
Castaldinin kuningaskunta on yhä ilman kruununprinssiä. Jumalaisen kaunis nainen - Gabrielle - lähetetään suostuttelemaan Durante D'Agostino, nykyisen kuninkaan poika, palaamaan Castaldiniin ja astumaan valtaistuimelle. Durante on kuitenkin menestynyt liikemies ja niin sydämistynyt isälleen, ettei palaa noin vain. Tunteet kuitenkin sekoittuvat peliin ja Durante rakastuu. Mutta mitä tapahtuu, kun koko totuus Gabriellesta paljastuu hänelle?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone