Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Prinsessa karkuteillä / Kenet taakseen jättää... / Kunniavelka
Isbn: 978-91-5076-074-3
Publisher: Harlequin
Category:
Novels Romance
Accessible since: November 2020

E-book

Prinsessa karkuteillä / Kenet taakseen jättää... / Kunniavelka

Prinsessa karkuteillä
Kuinka kotityöt voivatkin tuntua näin upealta! Ainakin jos oli prinsessa, joka oli tottunut saamaan kaiken valmiina. Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa Montlucen prinsessa Charlotte halusi kerrankin kokea, millaista olisi olla aivan tavallinen tyttö. Että joku näkisi hänet viehättävänä naisena, ei etäisenä ja viileänä prinsessana. Hän päätyi pakomatkallaan pieneen skotlantilaiseen kylään, yrmeän mutta mahdottoman komean Corran McKennan ränsistyneelle tilalle. Lotty päätti näyttää miehelle, mistä oikeat prinsessat oli tehty!


Kenet taakseen jättää...
Kun Selena Keith loukkaantuu auto-onnettomuudessa, hänen järkytyksekseen Morgan Conroe vaatii häntä muuttamaan luokseen! Selena ei ole nähnyt Morgania kahteen vuoteen, silti rakkaus ei ole kadonnut mihinkään . . .  Selenasta huolehtiminen saa Morganin näkemään, mitä hän päästi menemään aiemmin - nyt Selena on kotona, eikä hän anna tämän enää luisua käsistään...

 


Kunniavelka
Kruununprinssi Zakour Al-Farisi on Kazbanin hallitsija. Kun Emily Kingston astuu kultaisen palatsin kynnyksen yli, hänen tulee tehdä mitä prinssi käskee! Zakour on vakuuttunut, että Emily on lähetetty viettelemään hänet ja on päättänyt ottaa selvää tästä onnenonkijasta. Prinssin ehdot? Emily maksaa velkansa tulemalla hänen vaimokseen.  Mutta mitä tapahtuu, kun selviää, että hänen kaunis morsiamensa on neitsyt?

 


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone