Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Eppu ja paras joululahja
Isbn: 978-95-2042-969-0
Förlag: Tammi
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: november 2020

E-bok

Eppu ja paras joululahja

Eppu valloittaa!

Talvi on tullut ja Elsan perhe valmistautuu maalla tunnelmalliseen joulunviettoon. Mutta yllätyksiltä ei voi välttyä, kun perheeseen kuuluu paljon eläimiä, eikä varsinkaan silloin, kun kotona on sellainen omalaatuinen jukuripääponi kuin Eppu! Tällä kertaa Eppu aiheuttaa koko perheelle vakavia sydämentykytyksiä, vastuu ponista kun ei aina ole pelkkää onnea ja päivänpaistetta. Mutta joulussa taitaa olla taikaa, sillä Elsa saa parhaan mahdollisen lahjan... Mikähän se voisi olla?

Supersuositun Sinttu-sarjan tekijöiden tarina sympaattisesta Eppu-ponista ja Elsasta jatkuu neljännellä osalla, joka huokuu joulun toivoa ja lämpöä.

Lin Hallberg (s. 1956) on rakastettujen Sinttu- ja Eppu-ponisarjojen kirjoittaja. Hän on ollut hevoshullu pikkutytöstä lähtien. Aikuisiässä harrastuksesta tuli Hallbergille ammatti, kun hän aloitti työn ratsastuksenopettajana ja toteutti haaveensa omasta shetlanninponitallista. Tallielämän ilot ja surut, ratsupolkujen ylä- ja alamäet ovat siis todella tuttuja tälle suosittujen ponitarinoiden kertojalle, mikä välittyy hänen elämänmakuisista kirjoistaan.

Margareta Nordqvist (s. 1953) on ruotsalainen kuvittaja ja kuvataiteilija, joka on tullut tunnetuksi eritoten lukijoihin vetoavista hevoskirjakuvituksistaan. Hän rakastaa hevosia ja muita eläimiä, aivan kuten lukijansakin, ja hänen piirroksensa tallielämästä iskevät suoraan hevoshullujen sydämiin. Yhdessä kirjailija Lin Hallbergin kanssa hän on luonut supersuositut Sinttu- ja Eppu- ponisarjat.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone