Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Synnin palkka
Isbn: 978-87-2655-739-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning Samhälle & politik True Crime
Tillgänglig sedan: november 2020
Uppläsare: Sami Lalou
Length: 7 timmar 57 minuter

Ljudbok

Synnin palkka

Kiitetyn Petäjämäki-sarjan kahdeksas osa pureutuu pienen uskonyhteisön sisäisiin jännitteisiin. Kymmenysten maksaminen ei takaakaan armoa – ei edes alibia murhahetkelle.

Uudessakaupungissa vaikuttavan Bethaniel-seurakunnan aktiivijäsen tekee hätäisen katoamisilmoituksen vaimostaan. Rikosylikonstaapeli Laatikainen kollegoineen suhtautuu asiaan yliolkaisesti, mutta kun metsätieltä löytyvä vainaja on kadonneeksi ilmoitettu Eveliina Korjus, alkaa rikostutkinta, joka vie poliisit valheiden ja intohimojen maailmaan. Miksi nainen löytyi surmattuna paikasta, missä hänen ei koskaan oletettu olevankaan? Entä kuka toimitti raskauttavat valokuvat poliisille?

Tutkinnan edetessä Laatikainen huomaa ajautuneensa sivupolulle, jonka seuraaminen voi vaarantaa koko hänen työuransa. Mutta tarvitseeko kaikkea kertoa esimiehelle?


Rainer "Rake" Tähtinen on suomalainen kirjailija, mainostoimittaja ja graafikko. Hän toiminut myös päätoimittajana, kolumnistina ja kaupunginvaltuutettuna. Tähtisen tuotantoon kuuluu muun muassa novelleja ja Petäjämäki-dekkarisarja.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone