Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Surmanpolku
Isbn: 978-87-2657-795-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2020
Narrator: Elina Saarela
Length: 8 hours 11 minutes

Audiobook

Surmanpolku

Sammatin pururadalta löytyy miehen ruumis. Puukonisku on osunut suoraan sydämeen. Kuka vihaa paikallista yrittäjää niin, että päätyy surmaamaan hänet suositulla lenkkipolulla?

Hanna Vainio, Sammatissa asuva rikosylikonstaapeli ja poliisikoiranohjaaja, osuu sattumalta paikalle heti puukotuksen tapahduttua. Ruumis- ja tunnistusetsintäkoira Riina saa ruumiin ympäriltä tekijän hajujäljen ja lähtee sen johdattelemana maastoon. Tapaus tuo Lohjan poliisiaseman pitkäkestoisen rikostutkinnan eteen ihmissuhdeverkoston, jonka solmut kiristyvät entisestään, kun niitä yrittää avata.

Kuulustelujen lomassa Hanna pohtii 16-vuotiaan tyttärensä outoa käytöstä, josta ei voi syyttää pelkästään murrosikää. Vastapainoa tuo vuosi sitten aloitettu suhde Erkkiin, metsissä samoilevaan mieheen. Mutta onko tämäkään suhde niin yksinkertainen?

"Surmanpolku" on rikosylikonstaapeli Hanna Vainiosta kertovat dekkarisarjan kolmas osa.


Tiina Martikainen on kirjailija, freelance-toimittaja ja kirjoituskurssien vetäjä. Hänen tuotantoonsa kuuluu muun muassa dekkareita, elämäkertoja ja nuortenkirjoja. Martikainen on työskennellyt myös kauppaoppilaitoksen opettajana ja työvoimaneuvojana.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone