Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Kasvot pinnan alla
Isbn: 978-87-2657-796-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: November 2020
Narrator: Elina Saarela
Length: 9 hours 47 minutes

Audiobook

Kasvot pinnan alla

Kesälomien kynnyksellä Lohjan pitkäkestoisen rikostutkinnan yksikkö saa selvitettäväkseen nuoren naisen katoamisen. Pian sen jälkeen Sammatista löytyy ruumis. Rikosylikonstaapeli, poliisikoiranohjaaja Hanna Vainio tarttuu tehtävään, mutta surmaajan etsiminen lukuisten epäiltyjen joukosta muuttuu tarpomiseksi alibien, syytösten ja valheiden suossa.

Tutkintakiireiden lomassa Hanna, 36-vuotias yksinhuoltaja, yrittää tukea ammattikoulua aloittavaa tytärtään. Opintojen alku ei suju aivan toivotulla tavalla, kun koko kaveripiiriä ahdistaa paikkakunnalla tapahtunut hirmuteko. Myös oma vanha omakotitalo Sammatissa, välinpitämätön ex-mies ja kiehtova rikosilmoituksen tekijä pitävät Hannan valppaana.

Onneksi ruumis- ja henkilöetsintään erikoistuneen saksanpaimenkoira Riinan vainu on pettämätön, ja se johdattaa rikostutkijat lopulta oikeille jäljille.


Tiina Martikainen on kirjailija, freelance-toimittaja ja kirjoituskurssien vetäjä. Hänen tuotantoonsa kuuluu muun muassa dekkareita, elämäkertoja ja nuortenkirjoja. Martikainen on työskennellyt myös kauppaoppilaitoksen opettajana ja työvoimaneuvojana.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone