Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Markku Kanerva
Isbn: 978-95-2351-200-9
Förlag: Into Kustannus
Kategori:
Memoarer & Biografier Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: oktober 2020

E-bok

Markku Kanerva

Kolmeen otteeseen Vuoden Valmentajaksi valittu Markku Kanerva on enemmän kuin jalkapallovalmentaja. Hän on omaperäinen ajattelija ja uuden kulttuurin rakentaja.

Kun luokanopettaja Markku Kanerva otti ohjat Suomen jalkapallomaajoukkueesta, harva uskoi menestykseen. Jari Litmasen ja Sami Hyypiän aika oli ohi, ja suomalainen jalkapallo oli hukassa. Kanerva johdatti ensimmäistä kertaa historiassa Suomen maajoukkueen jalkapallon EM-lopputurnaukseen - nuorten maajoukkueen Kanerva luotsasi sinne jo vuonna 2009.

Legendaarinen jääkiekkovalmentaja Alpo Suhonen otti tehtäväkseen selvittää Markku Kanervan salaisuuden. Suhonen seurasi Kanervan työtä puolen vuoden ajan harjoituksissa ja otteluissa Suomessa ja ulkomailla sekä haastatteli häntä ja hänen lähipiiriään syvällisesti ja moniulotteisesti. Tuloksena on Alpo Suhosen ja tunnetun urheilutoimittajan, kirjailija Risto Pakarisen kirjoittama viisas ja viihdyttävä menestysteos.

Mikä on Markku Kanervan suuri oivallus? Mikä on hänen tarinansa, ja miten syntyivät hänen keskeiset ajatuksensa ihmisestä, voittamisesta, johtamisesta ja pelaamisesta?

Kirjassa on mukana kaikkien maajoukkuepelaajien haastattelu ja kuva.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone