Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Postimies Pate - Karkaileva erikoistoimitus
Isbn: 978-87-2656-718-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: september 2020
Uppläsare: Jan-Christian Söderholm
Length: 6 minuter

Ljudbok

Postimies Pate - Karkaileva erikoistoimitus

Postimies Pate kuljettaa usein varsin kummallisia erikoistoimituksia – niin tälläkin kertaa! Paten pitää nimittäin viedä uuteen kotiinsa Ruusa, joka on ihka oikea lehmä. Mutta miten ihmeessä lehmän voi viedä perille? Eihän se mahdu tavalliseen pakettiautoon eikä ainakaan polkupyörän tarakalle? Siinä on Patelle pohdittavaa. Jessi-kissakin ehtii tehdä tuttavuutta Ruusan kanssa, ja kaiken huipuksi tämä toimitus osaa myös karata...


John. A Cunliffe (1933–2018) oli englantilainen lastenkirjailija. Hänet tunnetaan erityisesti animoidusta TV-sarjasta "Postimies Pate", jonka ensimmäiset jaksot kuvattiin jo vuonna 1981. Cunliffe kirjoitti Postimies Paten elämästä myös kirjoja. Kirjailijan uran lisäksi Cunliffe työskenteli kirjastonhoitajana ja opettajana.

Ensimmäinen painos 2018 Buster Nordic A/S. © 2020 Woodland Animations Limited. Lic. Royal Mail Group plc. All rights reserved. Tämän äänikirjan julkaisevat Buster Nordic A/S ja Saga Egmont.

Postimies Pate on rakastettu hahmo, joka on tullut tunnetuksi samannimisestä televisiosarjasta. Pate kuljettaa postia Viherlaakson asukkaille yhdessä Jessi-kissan kanssa – eikä kommelluksilta voi aina välttyä!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone