Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Kaivo
Isbn: 978-87-2657-830-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2020
Uppläsare: Seppo Pietikäinen
Length: 11 timmar 35 minuter

Ljudbok

Kaivo

Syöpää sairastavalla Tuula Kalliokoskella on elinaikaa vain muutama viikko. Eräänä iltana hän yllättäen katoaa Kanta-Hämeen keskussairaalasta, ja pian hänet löydetään kuristettuna erakoituneen Eeva Rautiaisen pihakaivosta.

Hämeenlinnalainen rikoskomisario Hannu Savolainen on murhan suhteen ymmällään: hennot johtolangat katkeavat yksi toisensa jälkeen. Odottamatta eteen kuitenkin avautuu uusi tutkimussuunta: Kalliokosken kuolema näyttää merkillisellä tavalla kytkeytyvän jo lakkautettuun psykiatriseen mielisairaalaan ja siellä vuosikymmeniä sitten menehtyneeseen karismaattiseen naisnäyttelijään.

Kun ilmassa väreilevä uhka muuttuu yhä todellisemmaksi, ymmärtää Savolainen, että hänellä on vastassaan poikkeuksellisen älykäs murhaaja, joka tekee kaikkensa, etteivät menneisyyden kammottavat salaisuudet paljastuisi.

Yksityiselämässään Savolainen yrittää päästä tasapainoon ankaralta isältään perityn työnarkomanian ja vaimonsa menetyksen kanssa. Yllättäen myös hänen tyttärensä elämässä tapahtuu jotakin sellaista, joka saa Savolaisen pois tolaltaan.


Annika Eronen on vapaa toimittaja, joka on opiskellut maisteriksi Tampereen yliopistossa pääaineenaan filosofia. Eronen on kirjoittanut rikoskomisario Hannu Savolaisen tutkimuksista kertovan dekkarisarjan.

Hannu Savolaisesta kertova jännityssarja ammentaa inhimillisistä tragedioista ja rikoskomisario Savolaisen oman elämän ongelmista. Pohjoismaista dekkarigenreä kunnioittavat kirjat pitävät otteessaan viimeistä juonenkäännettä myöten.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone