Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Vaativimmat erikoistehtävät
Isbn: 978-87-2638-400-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Historia
Tillgänglig sedan: augusti 2020
Uppläsare: Jussi Pahukka
Length: 2 timmar 54 minuter

Ljudbok

Vaativimmat erikoistehtävät

Taistelu oli voitettu, vihollinen oli ajettu pakoon ja rauha vallitsi. Näin ajattelivat usein kenraalit – mutta erehtyivät. Koko sodan ajan erikoiskoulutuksen saaneet sotilaat huolehtivat siitä, ettei vihollinen saanut rauhaa.

Kommandoyksiköt iskivät missä tahansa: Saksalainen kenraali siepattiin keskellä Kreetaa. Laskuvarjojoukot vapauttivat Mussolinin vankeudesta vuoren laelta. Brittiyksiköt räjäyttivät pikkukaupungissa Norjassa tehtaita, jotta Saksa ei olisi saanut teollisuudelleen raaka-aineita.

Sodan osapuolet kävivät myös ovelaa kaksintaistelua: natsit horjuttivat brittien taloutta väärillä seteleillä, ja Stalinin huippuvakoojat huijasivat vihollisiaan.

MAAILMA SODASSA -sarjan 14. kirja kertoo sodan vaativimmista tehtävistä.

Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone