Jump to content
The library informs: E-kirjojen ja e-äänikirjojen kasvaneiden lainamäärien vuoksi Lukki-kirjastojen Biblioon varatut rahat on käytetty syyskuun osalta. Suurin osa Bibliossa olevista aineistoista ei ole tällä hetkellä lainattavissa. Kaikki e-kirjat ja e-äänikirjat vapautuvat taas lainattaviksi 1.10.2020. Största delen av e-samlingen är för tillfället ur bruk, eftersom kostnadstaket för september månad är nådd. Alla e-böcker och e-ljudböcker är tillgängliga igen 1.10.2020

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Unelma
Isbn: 978-87-2656-943-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Religion & Beliefs
Accessible since: August 2020

E-book

Unelma

Koruompelija ja kirkkopalvelija adoptoivat orvon Angélique Marien useiden lapsettomien vuosien jälkeen. Angéliquen kasvaessa aikuiseksi hän mieltyy tarinoihin rohkeista marttyyreistä, erityisesti pyhimyksistä Agnes ja George. Hiljaisessa katolisessa kylässä ei ole ennenkuulumatonta, että pyhimyksiä palvotaan, mutta myös Angélique tietää, että hän on erilainen. Hän haluaa, että komea prinssi pelastaisi hänet aivan kuten pyhimykset olivat ihmisiä pelastaneet.

Pian Angéliquen unelma näyttää käyvän toteen. Hän rakastuu Félicien d'Hautecœuriin, mutta onko suhde aatelismieheen mahdollinen? Viedäänkö Angéliquen uusi onni heti, kun se on tarjottimella hänen eteensä tuotu?

Emile Zola (1840–1902) oli ranskalainen näyttämö- ja romaanikirjailija sekä toimittaja. Hän oli 1800-luvun jälkipuoliskon suurimpia ranskalaisia kirjailijoita. Hän edusti ranskalaista naturalismia ja piti kirjallisuutta oivana välineenä tutkia ihmisen psyykettä. Hänen suurimpana teoksenaan pidetään 20-osaista Les Rougon-Macquart'ia.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone