Jump to content
The library informs: E-kirjojen ja e-äänikirjojen kasvaneiden lainamäärien vuoksi Lukki-kirjastojen Biblioon varatut rahat on käytetty syyskuun osalta. Suurin osa Bibliossa olevista aineistoista ei ole tällä hetkellä lainattavissa. Kaikki e-kirjat ja e-äänikirjat vapautuvat taas lainattaviksi 1.10.2020. Största delen av e-samlingen är för tillfället ur bruk, eftersom kostnadstaket för september månad är nådd. Alla e-böcker och e-ljudböcker är tillgängliga igen 1.10.2020

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Luurankovieras
Isbn: 978-87-2634-971-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: August 2020

E-book

Luurankovieras

Rönholman kartano on kirottu. Näin ainakin kerrotaan kummitusjutuissa, joita kartanossa iltaa viettävä joukko kertoilee. Uljaan vanhan rakennuksen henget näyttäytyisivät vain, jos joku Rönholman suvun miehistä kuolisi. Hetken päästä lasin särkymisen ääni kantautuu kartanon saliin, ja asukkaat näkevät luurangon käytävässä.

Pian tämän jälkeen Rönholman perheen isä löytyy murhattuna sängystään. Onko kyseessä murha vai jotain yliluonnollista? Näkivätkö kartanon asukkaat oikeasti luurangon heitä tuijottamassa? Komisario Paarma lähtee selvittämään asiaa.

Kaarlo Arvid Erho (1905?1967) aloitti kirjallisen uransa kirjoittamalla sotamuistelmia, ja siirtyi myöhemmin salapoliisitarinoihin. Hän toimi myös toimittajana ja teatteriohjaajana. Kirjoittaessaan näytelmiä ja nuortenkirjoja Erho käytti myös salanimiä Kalle Rae ja Erik Karlsson.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone