Jump to content
The library informs: E-kirjojen ja e-äänikirjojen kasvaneiden lainamäärien vuoksi Lukki-kirjastojen Biblioon varatut rahat on käytetty syyskuun osalta. Suurin osa Bibliossa olevista aineistoista ei ole tällä hetkellä lainattavissa. Kaikki e-kirjat ja e-äänikirjat vapautuvat taas lainattaviksi 1.10.2020. Största delen av e-samlingen är för tillfället ur bruk, eftersom kostnadstaket för september månad är nådd. Alla e-böcker och e-ljudböcker är tillgängliga igen 1.10.2020

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Maailman pahimmat roistot
Isbn: 978-87-2638-429-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
History
Accessible since: August 2020
Narrator: Harri Heikkilä
Length: 4 hours 15 minutes

Audiobook

Maailman pahimmat roistot

Lain tarkka noudattaminen voi olla vaikeaa, jos on nälkäinen, epätoivoinen ja uhattuna. Jotkut taas valitsevat lainsuojattoman elämän tietoisesti. Sitä varten pitää ensinnäkin olla viehätysvoimaa, kuten huijari Robert V. Millerillä eli kreivi Victor Lustigilla. Toiseksi on oltava röyhkeä, kuten entinen laskuvarjosotilas Albert Spaggiari, joka ryösti yli 50 miljoonaa frangia Ranskan varmimmasta pankista. Lisäksi on vielä oltava peloton kuin merirosvo Mustaparta, joka piti pilkkanaan Britannian laivastoa.

Joskus koko yhteisö perustuu rikoksiin, kuten orjuudesta eläneet barbareskikaupungit 1600- ja 1700-luvulla Pohjois-Afrikassa. Rikollisuus voi periytyä sukupolvilta toisille, kuten Kiinan triadeilla, joiden salainen järjestö on toiminut 1300-luvulta lähtien, ja Italian mafialla, joka menestyksekkäästi levittyi 1800-luvulla Yhdysvaltain suurkaupunkeihin.

Tämä kirja kertoo pahimmista roistoista, joita historia on oppinut tuntemaan.

Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.
Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone