Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Lasinen miekka
Isbn: 978-95-2364-121-1
Förlag: Aula & Co
Kategori:
Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: juli 2020
Uppläsare: Rosanna Kemppi
Length: 16 timmar 59 minuter

Ljudbok

Lasinen miekka

Lasinen miekka on Victoria Aveyardin Punaisen kuningattaren aloittaman fantasiasarjan toinen osa. Nortan kuningaskunnassa kuohuu – punaisten keskuudessa muhii kansannousu ja hopeiset ovat varpaillaan, sillä aiempaan tasapainoon on ilmestynyt särö nimeltä Mare Barrow.

Maren veri on punaista kuten rahvaalla, mutta hänen hämmästyttävä kykynsä hallita salamoita on saanut hopeisten hovin miettimään, kuinka he voisivat käyttää tyttöä aseena kapinoivia punaisia vastaan. Kun Mare pakenee petollista prinssi Mavenia, hänelle selviää jotain yllättävää - hän ei suinkaan ole ainoa punainen, jolla on hopeisten kykyjen kaltaisia mahtavia voimia.

Kostonhimoinen prinssi Maven on kruunattu Nortan kuninkaaksi ja hän on päättänyt napata Maren. Ajojahdin kiihtyessä Mare lähtee etsimään itsensä kaltaisia punahopeisia vapaustaistelijoita avukseen. Samalla hän joutuu kohtaamaan sisällään kuohuvan pimeyden. Onko hän muuttumassa samanlaiseksi hirviöksi kuin hopeiset vastustajansa? Ovatko petokset ja vääryydet kovettaneet hänen sydämensä? Maren tunteet Calia kohtaan eivät kuitenkaan ole sammuneet.

Elokuvakäsikirjoittajaksi valmistunut VICTORIA AVEYARD toteutti unelmansa ja alkoi kirjoittaa nuorten fantasiasarjaa. Kirjan ensimmäinen osa, Punainen kuningatar oli suurmenestys Yhdysvalloissa ja suosio jatkuu. Toimintaa ja pippurisia naissankareita arvostava Aveyard on luvannut aina tehdä parhaansa, ettei lukijalla koskaan olisi tylsää hänen kirjojensa parissa.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone