Jump to content
The library informs: E-kirjojen ja e-äänikirjojen kasvaneiden lainamäärien vuoksi Lukki-kirjastojen Biblioon varatut rahat on käytetty syyskuun osalta. Suurin osa Bibliossa olevista aineistoista ei ole tällä hetkellä lainattavissa. Kaikki e-kirjat ja e-äänikirjat vapautuvat taas lainattaviksi 1.10.2020. Största delen av e-samlingen är för tillfället ur bruk, eftersom kostnadstaket för september månad är nådd. Alla e-böcker och e-ljudböcker är tillgängliga igen 1.10.2020

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Valkoiset sisaret
Isbn: 978-87-2654-141-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
History Romance
Accessible since: July 2020

E-book

Valkoiset sisaret

Eletään 1100-lukua Worcesterin nunnaluostarissa Englannissa. Mary Antony on Valkoisten nunnien maallikkosisarista vanhin ja hänen tehtävänään on varmistaa jokapäiväisellä laskutoimituksella, ettei kukaan nunnista unohdu kylmään rukouskammioon. Eräänä päivänä myrsky pauhaa synkällä taivaalla, ja Mary Antonin kauhuksi valkokaapuisia nunnia onkin yksi enemmän. Kuka mahtaa olla tuo salaperäinen kulkija? Kaikki nämä vuodet luostarissa on asunut myös jalo ja lempeä prioritar, jonka elämää varjostanut suuri salaisuus alkaa selvitä.

Florence Louisa Barclay (1862–1921) oli englantilainen kirjailija ja novellisti, joka tuli tunnetuksi romanttisista teoksistaan. Pastorin vaimona elänyt Barclay alkoi kirjoittaa romaaneja vasta neljänkymmenen vuoden iässä mutta ehti julkaista peräti yksitoista kirjaa. Niistä kuuluisin on kuolemattomasta rakkaudesta kertova ”Rukousnauha” (The Rosary), joka ylsi vuoden 1910 myydyimmäksi romaaniksi Yhdysvalloissa.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone