Jump to content
The library informs: E-kirjojen ja e-äänikirjojen kasvaneiden lainamäärien vuoksi Lukki-kirjastojen Biblioon varatut rahat on käytetty syyskuun osalta. Suurin osa Bibliossa olevista aineistoista ei ole tällä hetkellä lainattavissa. Kaikki e-kirjat ja e-äänikirjat vapautuvat taas lainattaviksi 1.10.2020. Största delen av e-samlingen är för tillfället ur bruk, eftersom kostnadstaket för september månad är nådd. Alla e-böcker och e-ljudböcker är tillgängliga igen 1.10.2020

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Ronin 2 - Jousi
Isbn: 978-87-2654-738-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: July 2020
Narrator: Sampo Kerola
Length: 35 minutes

Audiobook

Ronin 2 - Jousi

Ronin yrittää selvittää omaa tarinaansa – hän ei muista, kuka on tai mistä on kotoisin. Hän kohtaa vanhan samurain, Okamin, joka ryhtyy opettamaan Roninia.

Pian Ronin tutustuu myös Azamiin, nuoreen tyttöön, joka on mestari ampumaan nuolilla sekä Azamin opettajaan Akamaan.

Kun Akama kertoo Roninille ja Azamille vanhan tarinan, nuoret ymmärtävät olevansa osa sitä. Matkan on jatkuttava, jotta Ronin saa tietää, kuka on. Mukaan he ottavat Daigoro-ratsun ja Gôsuto Mêkâ -taikamiekan.

“Ronin – Jousi” on Samuraiden Japaniin sijoittuvan huiman seikkailusarjan toinen osa.


Jesper Christiansen (s. 1972) on tanskalainen kirjailija. Hän on valmistunut Forfatterskolen for Børnelitteratur -koulusta ja kirjoittaa seikkailu- ja fantasiakirjoja kaikenikäisille lapsille. Hän asuu Kööpenhaminassa ja hänellä on kolme lasta.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone