Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Vilukissan sukka-aarre
Isbn: 978-95-2375-038-8
Publisher: Minerva kustannus
Category:
Hobbies & Games
Accessible since: May 2020

E-book

Vilukissan sukka-aarre

Uusia taidokkaita sukkamalleja toiseen painokseen ehtineen Vilukissan villasukat -kirjan tekijältä

Vilukissan sukkamallit ovat nyt vielä entistäkin houkuttelevampia. Tällä kertaa mukana on malleja, joissa kirjoneuleeseen on yhdistelty taidokkaasti erilaisia pinta- ja palmikkoneuleita.
Värikkäät kirjoneulekuviot yhdessä vaihtelevan neulepinnan kanssa antavat sukille aivan uuden ilmeen.
Kirjan ohjein syntyvät esim. kaksivärisin palmikoin koristellut sukat tai uudella tekniikalla tasoneuleena toteutettavat palmikkosukat.
Muutamassa mallissa kuviot on tehty kokonaan kerrosrivinousuna, joka on näyttävyydestään huolimatta kirjoneuletta osaamattomalle aloittelijallekin helppo tekniikka.
Kirja sisältää ohjeet 14 erilaiseen sukkamalliin.
Kirjan sukat on neulottu kokoon 38/39. Kirjasta löytyy myös sukkien kokotaulukko, jonka avulla löytyy jokaiselle sopiva terän pituus.

Sarita Kotkavalkama on Helsingissä asuva neulekirjailija ja freelancer-toimittaja. Aiemmin häneltä ovat ilmestyneet neulekirjat Neuleita tumpeloille, Vilukissan villasukat sekä Vilukissan kirjosetti. Saritan neuleohjeita on julkaistu myös Kauneimmat Käsityöt -lehdessä, jossa Sarita pitää Vilukissan villit kuviot -nimistä palstaa. Neulekirjojen ja toimittajanhommien lisäksi Sarita tekee yhteistyötä D-oom Productsin kanssa, jossa on myynnissä hänen suunnittelemiaan ja valmistamiaan roolipelituotteita. Lisäksi hän tekee neule- ja ompelutöitä tilauksesta.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone