Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Täydellinen rikos
Isbn: 978-95-2364-039-9
Publisher: Aula & Co
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2020

E-book

Täydellinen rikos

Täydellinen rikos on kiinalaisen A Yin läpimurtoromaani. Tyylikäs psykologinen trilleri esittelee lukijalle nuoren miehen, joka näennäisesti ilman motiivia murhaa koulutoverinsa ja lähtee karkumatkalle.

Eletään tuiki tavallista päivää kiinalaisessa suurkaupungissa. Harmoniseen arkeen on kuitenkin tulossa särö, sillä yksi kaupungin asukkaista, lukiota päättelevä miehenalku, valmistelee kaikessa hiljaisuudessa murhaa. Nuori mies houkuttelee luokkatoverinsa kotiinsa, surmaa hänet, työntää ruumiin pää edellä pesukoneeseen ja lähtee karkumatkalle.

Teos vie lukijan huimalle matkalle tylsistyneen ja ympäröivää yhteiskuntaa syvästi halveksuvan nuoren miehen mieleen. Murhan taustatekijöiden vähitellen avautuessa A Yi tarjoilee sarjan hyytävän osuvia oivalluksia suurta sosiaalista, poliittista ja taloudellista murrosta läpikäyvän Kiinan nykytilasta.

A Yita pidetään yhtenä lahjakkaimmista kiinalaisista nykykirjailijoista. Ennen kirjailijan uraansa A Yi työskenteli poliisina, sihteerinä ja kustannustoimittajana. A Yin tuotantoa on julkaistu myös Grantassa ja Guardianissa.Päivitä referaatti


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone