Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för En gång är ingen gång
Isbn: 978-91-7829-815-0
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2020

E-bok

En gång är ingen gång

”En gång är ingen gång” är en fristående fortsättning på Sara Dalengrens hyllade ”En midsommarnatt”. En varm och charmfull berättelse om hur kärlekens irrvägar till slut kan leda rätt.

Miranda står inför en skilsmässa och för första gången sedan tonåren kommer hon att vara singel. Hon försöker att inte vara avundsjuk på sin storasyster Alice, som både har blivit mamma och är upp över öronen kär i mannen hon snart ska gifta sig med. En kväll när ensamheten känns värre än vanligt ger Miranda sig ut på jakt för att hitta mannen med stort M. Och hon lyckas: den hon träffar är ung, snygg och raka motsatsen till hennes exmake.

Wilhelm har återvänt till Sverige inför sin bror Noas bröllop, men det dröjer inte länge förrän pappans missnöje får honom att fly föräldrahemmet. När han inser att den vackra kvinnan han flirtat med på krogen är Miranda, lillasyster till broderns blivande fru, är det redan för sent för att dra sig tillbaka. Attraktionen är alltför stark och när hon ber att följa med honom hem kan han inte säga nej. När det blir dags för bröllop möts de två på nytt och ingenting blir som någon har tänkt sig.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone