Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Ninjakatten Toto och den stora kobrajakten
Isbn: 978-91-7893-129-3
Publisher: Modernista
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: September 2019

E-book

Ninjakatten Toto och den stora kobrajakten

Första succéboken om ninjakatten Toto

Mörkret har fallit över London, men slumra inte in riktigt än: En gigantisk dödlig kobra är på rymmen!
Vem ska rädda staden? Få inte panik: Här kommer den perfekta nya hjältinnan - Ninjakatten Toto! Toto är visserligen blind, men det är inget problem. Faktum är att det gör henne extra stark. Som liten kattunge i Italien lärdes hon upp av en ninjamästare till att lita på sina sinnen. Hon slår till som en svartvit blixt när hon fångar upp ett hot! Nu är frågan: Ska Toto kunna komma till räddningen och fånga den giftiga kungskobran som rymt från Londons Zoo?
Ninjakatten Toto och den stora kobrajakten är första boken i serien om ninjakatten Toto, med dramatiska svartvita illustrationer av Nick East - de tre första böckerna i serien har redan sålt i över 100.000 exemplar bara i Storbritannien!

DERMOT O’LEARY är en brittisk-irländsk författare. Han föddes 1973 i Essex, England, med irländska föräldrar. 2017 debuterade O Leary som barnboksförfattare med denna första, bästsäljande bok om ninjakatten Toto.

NICK EAST är en illustratör bosatt i York, England. Under många år arbetade han med att utforma museer. Utöver Toto har Nick East bland annat gjort illustrationer till Knock Knock-serien.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone