Jump to content
The library informs: E-kirjojen ja e-äänikirjojen kasvaneiden lainamäärien vuoksi Lukki-kirjastojen Biblioon varatut rahat on käytetty syyskuun osalta. Suurin osa Bibliossa olevista aineistoista ei ole tällä hetkellä lainattavissa. Kaikki e-kirjat ja e-äänikirjat vapautuvat taas lainattaviksi 1.10.2020. Största delen av e-samlingen är för tillfället ur bruk, eftersom kostnadstaket för september månad är nådd. Alla e-böcker och e-ljudböcker är tillgängliga igen 1.10.2020

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Projekti vauva – Kaikki mitä olet aina halunnut tietää lasten tekemisestä
Isbn: 978-95-2300-591-4
Publisher: Atena
Category:
Medicine & Health Humanities Biology
Accessible since: May 2019

E-book

Projekti vauva – Kaikki mitä olet aina halunnut tietää lasten tekemisestä

Jos kolmikymppisen Satu Lindholmin ja hänen miehensä elämä olisi noudattanut todennäköisyyksiä, raskaustestiin olisi piirtynyt merkitsevä viiva viimeistään vuoden yrittämisen jälkeen. Sen sijaan seurasivat vuosien lapsettomuushoidot, jotka herättivät kiihkeän halun ymmärtää oman kehon toimintaa. 
Projekti vauva on sekä lapsettomuustarina että tietopaketti niille, jotka joutuvat pohtimaan hedelmällisyyttään. Mistä lapsensaannin vaikeudet johtuvat? Millaisia mahdollisuuksia lääketiede tarjoaa raskauden alkuun saattamiseen? Mitä itse voi tehdä hedelmällisyyden parantamiseksi? Ja ennen kaikkea: miltä se kaikki tuntuu?
Yhden pariskunnan kokemuksen kautta avautuu monelle tuttu kertomus perheen synnystä ja lapsettomuushoitojen maailmasta. Kirjan on tarkastanut LT, erikoislääkäri Niklas Simberg. 

VTM Satu Lindholm työskentelee it-alalla ja on yhden lapsen äiti. Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone