Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for K niinku Klara 14 - Olenko mä lihava?
Isbn: 978-87-2609-876-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books
Accessible since: April 2019
Narrator: Elina Saarela
Length: 37 minutes

Audiobook

K niinku Klara 14 - Olenko mä lihava?


Olenko mä lihava?

"Olenko mä lihava?" Tämän kysymyksen Klara esittää äidilleen, kun laiha Rosa yhtäkkiä kokee olevansa lihava. Ja miksi Rosa koko ajan puhuu siitä, mikä ruoka lihottaa? Tilannetta ei helpota, että Klaran oma äiti on aloittanut laihdutuskuurin.
Line Kyed Knudsen on syntynyt Kööpenhaminan esikaupungissa vuonna 1971 ainoana lapsena. Jo nuorena hän rakasti näyttelemistä ja laulamista. Lukiossa hän valitsi musikaalis-matemaattisen linjan, ja ylioppilaaksi päästÿään hän aloitti opinnot teatterikoulussa, muttei koskaan valmistunut sieltä vaan valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa ja vuonna 2007 hänelle myönnettiin tanskalainen Gyldendalin Peppi-stipendi. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja opettaa luovaa kirjoittamista.

"K niinku Klara on helppolukuinen kirjasarja Klara-tytöstä ja hänen ystävistään. Kirjat käsittelevät ystävyyttä, koulua ja kasvamista (ja vähän rakkauttakin), ja ne sopivat kaikille päähenkilön ikäisille lukijoille."

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone