Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för K niinku Klara 8 - Uusi klubi
Isbn: 978-87-2609-881-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: mars 2019
Uppläsare: Elina Saarela
Length: 33 minuter

Ljudbok

K niinku Klara 8 - Uusi klubi

Klara on vihdoinkin aloittamassa uudessa iltapäiväklubissa koulukavereittensa kanssa. Hän odottaa päivää innostuneena, mutta huomaa pian, ettei siellä olekaan niin mukavaa kuin hän kuvitteli. Yhtäkkiä hän kuuluu klubin nuorimpiin, ja pojat ovat aika ihania.

Line Kyed Knudsen on syntynyt Kööpenhaminan esikaupungissa vuonna 1971 ainoana lapsena. Jo nuorena hän rakasti näyttelemistä ja laulamista. Lukiossa hän valitsi musikaalis-matemaattisen linjan, ja ylioppilaaksi päästÿään hän aloitti opinnot teatterikoulussa, muttei koskaan valmistunut sieltä vaan valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa ja vuonna 2007 hänelle myönnettiin tanskalainen Gyldendalin Peppi-stipendi. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja opettaa luovaa kirjoittamista.


'K niinku Klara on helppolukuinen kirjasarja Klara-tytöstä ja hänen ystävistään. Kirjat käsittelevät ystävyyttä, koulua ja kasvamista (ja vähän rakkauttakin), ja ne sopivat kaikille päähenkilön ikäisille lukijoille.'

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone