Jump to content
The library informs: E-kirjojen ja e-äänikirjojen kasvaneiden lainamäärien vuoksi Lukki-kirjastojen Biblioon varatut rahat on käytetty syyskuun osalta. Suurin osa Bibliossa olevista aineistoista ei ole tällä hetkellä lainattavissa. Kaikki e-kirjat ja e-äänikirjat vapautuvat taas lainattaviksi 1.10.2020. Största delen av e-samlingen är för tillfället ur bruk, eftersom kostnadstaket för september månad är nådd. Alla e-böcker och e-ljudböcker är tillgängliga igen 1.10.2020

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Valuvika
Isbn: 978-95-2300-554-9
Publisher: Atena
Category:
Novels
Accessible since: March 2019
Narrator: Ella Pyhältö
Length: 4 hours 23 minutes

Audiobook

Valuvika

Kannipaali. Rinsessa Tesiree. Ne olivat Arttu-vaarin lempinimet ainoalle lapsenlapselleen Marialle.

Kun Pohjois-Karjalasta soitetaan, että Arttu on seikkaillut kalsareissaan pankissa, Maria patistetaan apuun. Ruokkoamaton mökki on täynnä muistoja: vaari on tehnyt jääräpäisyydestä hyveen, ja mummo seurasi miehensä metkuja tyynenä kuin Englannin kuningatar mutta viihdytti itseään taidokkaalla piilovittuilulla. Isovanhempien avioliiton yksityiskohdat upposivat pienen Marian mieleen noustakseen nyt pintaan.

Kun raskaustestin näyttöön ilmestyy kaksi viivaa Joensuun Hesburgerin vessassa, Marian suunnitelmat menevät uusiksi. Pohjois-Karjalan kääntöpiiriltä katsottuna vatulointi vähenee. Jos avioliiton ongelmia ei osaa selittää niin, että kossuaan latkiva leskimies ne ymmärtää, ongelmia ei oikeasti ole.

Karhean humoristinen Valuvika asettaa vastakkain kaksi sukupolvea, joiden elämät törmäävät toisiinsa sukutilan ruohottuneella pihamaalla. Joskus paras roolimalli onkin karvalakkimalli.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone