Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Elizabeth ja Philip
Isbn: 978-95-2312-746-3
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: mars 2019

E-bok

Elizabeth ja Philip

Ingrid Seward kertoo uudessa kirjassaan kuningatar Elisabet II:n ja prinssi Philipin 70-vuotisen avioliiton koko tarinan.

Arvostettu elämäkerturi Seward on kirjoittanut useita teoksia Britannian kuningashuoneen jäsenistä ja tavannut kuningattaren ja tämän puolison lukuisia kertoja. Hänellä on tieto ja taito viedä lukija suljettujen ovien ja huolellisesti varjellun julkisuuskuvan taakse.

Nuoren Elizabethin rakastuminen komeaan laivastoupseeriin ei alun pitäenkään ollut ongelmatonta. Avioliittoa vastusti niin kuninkaallinen perhe kuin Britannian hallituskin. Britannian kansalle romanssi ja häät toivat kuitenkin tervetullutta sadun hohdetta keskelle sodanjälkeistä lamakautta.
Kirja kuvaa haasteita, joita prinssi Philip on kohdannut joutuessaan sopeutumaan vaikeaan rooliinsa hallitsijan puolisona.

Vuosien varrella on puhuttu avio-ongelmista, uskottomuudesta ja lasten kasvatukseen liittyvistä erimielisyyksistä. Kaikki perhettä kohdanneet vaikeudet - skandaalit, avioerot ja kuolemantapaukset - on täytynyt kestää julkisuuden herkeämättömässä valokeilassa.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone