Jump to content
The library informs: E-kirjojen ja e-äänikirjojen kasvaneiden lainamäärien vuoksi Lukki-kirjastojen Biblioon varatut rahat on käytetty syyskuun osalta. Suurin osa Bibliossa olevista aineistoista ei ole tällä hetkellä lainattavissa. Kaikki e-kirjat ja e-äänikirjat vapautuvat taas lainattaviksi 1.10.2020. Största delen av e-samlingen är för tillfället ur bruk, eftersom kostnadstaket för september månad är nådd. Alla e-böcker och e-ljudböcker är tillgängliga igen 1.10.2020

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Johdatus tilastolliseen tutkimukseen
Isbn: 978-95-2451-676-1
Publisher: PS-kustannus
Category:
Mathematics & Statistics
Accessible since: March 2019

E-book

Johdatus tilastolliseen tutkimukseen

Tämä kirja on havainnollinen opas aloittelevalle tilastollisen tutkimuksen tekijälle, sillä sen ymmärtäminen ei vaadi tilastotieteen perusopintoja. Tilastollisen tutkimuksen tekemisessä tärkeintä on aihesisällön tunteminen ja oikea tulkinta, jotka edellyttävät käytettyjen menetelmien tuntemusta.

Kirjassa esiteltävät menetelmät ovat niitä, joihin useimmat tilastollisen tutkimuksen tekijät törmäävät ja joiden avulla opinnäytetyö valmistuu. Käsittelyssä ovat muun muassa otanta- ja mittausmenetelmät, kyselytutkimusten rakentaminen sekä tulosten analysointi, esittäminen ja luotettavuuden arviointi.

YTT, KL Raine Vallilla on vuosien kokemus opinnäytetöiden ohjaamisesta Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone