Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Annan unelmavuodet
Isbn: 978-87-2602-153-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: mars 2019
Uppläsare: Maija Rissanen
Length: 10 timmar 20 minuter

Ljudbok

Annan unelmavuodet

Orpotyttö Anna Shirley, jonka tapasimme ensimmäisen kerran jo Annan nuoruusvuosissa, on yhä oma eläväinen ja neuvokas, punahiuksinen itsensä tässä kirjasarjan kolmannessa osassa Annan unelmavuodet. Nyt hän on kuitenkin matkalla kohti aikuisempia haasteita.

Kolmannessa kirjassa Anna jättää opetustyönsä ja Avonlean pikkukylän jatkaakseen opintojaan Kingsportissa. Myös Annan ystävät, kuten Annaan toivottoman rakastunut Gilbert Blythe, tulevat Kingsportiin.

Anna saa myös uusia ystäviä, kuten avarakatseisen ja kauniin Philippa Gordonin, kutsumanimeltään Philin. Gilbert ehdottaa Annalle läheisempää suhdetta, mutta Anna torjuu tämän. Annalla on nimittäin myös toinen ihailija – hän on pitkä, tumma ja komea. Mutta onko hän oikea valinta Annalle? Ei ole liioittelua sanoa, että Anna on yhtäkkiä tunteidensa vallassa – täysin uudella elämänalueella. Päättyykö tämä kaikki lopulta kihlaukseen?



Lucy Maud Montgomery (1874–1942) – tai L. M. Montgomery, kuten hän itse itseään suosituimpien kirjojensa kansissa nimitti – tuli tunnetuksi kotimaansa rajojen ulkopuolella jo ensimmäisen, Annan nuoruusvuodet -nimisen kirjansa myötä. Tuosta lähtien Montgomeryn kirjoja on luettu ja rakastettu läpi sukupolvien. Kirjailijan äiti kuoli Montgomeryn ollessa pieni, ja isänsä tahdosta L. M. Montgomery varttui isovanhempiensa hoivissa. Myöhemmin Montgomery kouluttautui opettajaksi ja aloitti uransa kirjailijana kirjoittaen yhteensä 20 romaania, 530 novellia, 500 runoa ja 30 esseetä.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone