Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Sielunhevonen
Isbn: 978-87-2602-261-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: January 2019
Narrator: Saara Lehtonen
Length: 7 hours 8 minutes

Audiobook

Sielunhevonen

Julia on viettänyt koko ikänsä hevosten kanssa, ratsastanut, hoitanut, kisannut… Mukana on ollut aina äiti – todellinen hevosnainen ja taitava valmentaja – kunnes vaikea tauti vie hänet. Harry, äidin mukanaan Amerikasta kauan sitten tuoma hevonen, on sekin tiensä päässä.

Tulevaisuuden näyttäessä tyhjältä Julia keksii ratkaisun. Harry oli äidin aito kumppani, joka välillä tuntui äidille läheisemmältä kuin kukaan muu. Sellaisen hevosen Juliakin haluaa. Hän lähtee äidin suvun hoiviin Yhdysvaltoihin, samalle tallille, josta äidinkin hevosura lähti liikkeelle, ja päättää löytää Harryn sukulaisten joukosta oman sielunhevosensa.

Hevosen etsintä osoittautuu monipolviseksi retkeksi, jonka käänteissä kaikki, mitä Julia on elämänsä aikana hevosista oppinut, tulee tarpeeseen. Sielunkumppania on vaikea tunnistaa, jollei ole ihan varma, millainen itse on ja mitä haluaa. Ja on uskallettava muistaa kaikki äidistä, jotta saa selvän itsestään.

Sinimaaria Kangas on vapaa toimittaja ja kirjailija, joka on jakanut valtaosan elämästään hevosten kanssa niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin. Hän löytänyt matkan varrelta useamman sielunhevosen. 2017 ilmestyvä Sielunhevonen on hänen toinen romaaninsa. Kangas on julkaissut yhdessä Lucia Stengerin kanssa 2016 kirjan Keppareiden kyydissä.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone