Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för K niinku Klara 2 - Haluatko olla mun tyttökaveri?
Isbn: 978-87-2609-887-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: september 2018
Uppläsare: Mia Renwall
Length: 22 minuter

Ljudbok

K niinku Klara 2 - Haluatko olla mun tyttökaveri?

Haluatko olla mun tyttökaveri?
Klara on rakastunut Benjaminiin ja Klaralla on lahja hänelle. Yhtenä päivänä hän saa tekstiviestin Benjaminilta. Hän haluaa olla Klaran poikakaveri. Klara tulee iloiseksi. Mutta kun Rosa saa saman tekstiviestin, niin kaikki menee pilalle. Ja kun Juliakin saa saman viestin, niin kaikki on tosi pahasti pilalla…

"K niinku Klara on helppolukuinen kirjasarja Klara-tytöstä ja hänen ystävistään. Kirjat käsittelevät ystävyyttä, koulua ja kasvamista (ja vähän rakkauttakin), ja ne sopivat kaikille päähenkilön ikäisille lukijoille."

Line Kyed Knudsen on syntynyt Kööpenhaminan esikaupungissa vuonna 1971 ainoana lapsena. Jo nuorena hän rakasti näyttelemistä ja laulamista. Lukiossa hän valitsi musikaalis-matemaattisen linjan, ja ylioppilaaksi päästÿään hän aloitti opinnot teatterikoulussa, muttei koskaan valmistunut sieltä vaan valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa ja vuonna 2007 hänelle myönnettiin tanskalainen Gyldendalin Peppi-stipendi. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja opettaa luovaa kirjoittamista.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone